Flash News

POLITIKOFF

Ilir Shaqiri hyn sërish në 'Big Brother VIP'

Ilir Shaqiri hyn sërish në 'Big Brother VIP'

Fituesi i "Big Brother 1" është futur sërish në shtëpinë e famshme. Dhe jo! Nuk është futur si banor.

Vëllai i Madh ka organizuar një lojë të quajtur "Sfida e Rezistencës". Banorët iu nënshtrohen provave të ndryshme, ndaj të cilave nuk duhet të reagojnë.

Kështu, në ledin e tyre është shfaqur në kronikë dhe ata nuk duhet të reagonin. Valbonës i dërguan qenin e saj në shtëpi, por këngëtarja duhet të sillej sikur nuk e shihte.

Dhe mes të tjerash, në shtëpinë e famshme u fut edhe fituesi i edicionit të kaluar, Iliri. Gjithsesi, banorët nuk e kaluan provën sepse ata e takuan dhe e përshëndetën të gjithë.Të fundit