Flash News

POLITIKOFF

Legjenda e futbollit amerikan Tom Brady del sërish në pension

Legjenda e futbollit amerikan Tom Brady del sërish në pension

Tom Brady ka njoftuar sërish se do të tërhiqet, por këtë herë është “për mirë”. Qendërmbrojtësi i “Tampa Bay Buccaneers” ndau lajmin bombë në një video në Twitter.

Mirëmëngjesi të gjithëve. Unë po dal në pension. Për mirë. Unë e di që ishte një punë mjaft e madhe herën e fundit, kështu që kur u zgjova këtë mëngjes, mendova se thjesht do të shtypja regjistrimin dhe do t’ju njoftoja ju të parët.

Pra, me të vërtetë, ju faleminderit shumë, secilit prej jush që më mbështetët. Familja ime, miqtë e mi, shokët e skuadrës, konkurrentët e mi, mund të vazhdoj përgjithmonë, ka shumë. Faleminderit djema që më lejuat të jetoj ëndrrën time absolute. Unë nuk do të ndryshoja asgjë. Ju dua të gjithëve.

Brady ka nënshkruar një marrëveshje 10-vjeçare me “Fox Sports” me vlerë 375 milionë dollarë, tha një burim i njohur në lidhje me marrëveshjen për “NBC News”. Ajo u raportua për herë të parë nga “New York Post” në maj. Brady tha më parë se do të tërhiqej nga NFL, por koha e tij jashtë fushës mezi zgjati 40 ditë. Ai e ktheu atë vendim në marsin e kaluar. “The Buccaneers” ripostuan videon e tij në llogaritë e tyre në mediat sociale dhe ndanë një foto të tij, duke e falenderuar atë.

Të fundit