Flash News

POLITIKOFF

Motra e Olta Gixharit ka një mesazh për aktoren, miqtë e saj dhe publikun

Motra e Olta Gixharit ka një mesazh për aktoren, miqtë e saj dhe

Ka pasur aludime në mediat sociale se Olta Gixhari dhe motra e saj Gerta nuk kanë raporte të mira.

Por, reagimi i fundit i Gertës tregon të kundërtën. Përmes një reagimi të gjatë ajo i ka drejtuar një mesazh Oltës, një miqve të saj dhe një publikut.

Për Oltën shkruan se ka bërë disa gabime por nuk janë të parikuperueshme dhe se dëshiron të shoh më shumë nga bota e saj e brendshme. Për miqtë e Oltës, Gerta ka kërkuar që të tregohen më shumë mbështetës dhe të tregojnë “anët e mira” të Oltës.Për publikun, Gerta kërkon një lloj ndërgjegjësimi, sa i përket komenteve negative.

"Për Oltën,

Do doja të të kisha përballë e të të flisja si motra e madhe të voglës. Ndodh shpesh që motra e madhe të jetë protektive ndaj së voglës e ky është rasti që të thoja dy fjalë. Sikur njerëzit të të njihnin siç të njoh unë… Ke bërë disa gabime, por këto gabime nuk janë të parikuperueshme. Do doja shumë të shikoja më shpesh botën tënde të brendshme. Ndjesitë e tua mos ki frikë t’i shfaqësh, je më e bukur dhe më e fortë kur qesh, lodron, qan. Unë e di sa dashuri ke brenda vetes: tregoje, tregoje Oltën e vërtetë, ke akoma kohë. Ke marrë rolin e antagonistes, por tani ka ardhur koha të kthehesh në protagoniste. “Një shok i vërtetë është ai që vjen kur të tjerët ikin.

Për miqtë,

Ashtu si mua Olta ka plot miq jashtë. Do të doja që secili prejt tyre të tregonte një pjesë të së vërtetës, jashtë asaj shtëpie, si e njohin ata, sa janë kënaqur me të edhe sa alegri ka sjellë Olta në jetët e tyre. Kjo është koha.

Për publikun,

A thua na bën njerëz më të “mirë” se Olta fakti që keni këtë urrejtje brenda vetes? A thua na bën njerëz më të mirë fakti që shikoni një nënë duke qarë dhe batuta pasardhëse është: Po aktorn? A thua na bën njerëz më të mirë fakti që përtej çdo padrejtësie që na bëhet ne heshtim e përballë një njeriu jemi të zotët të themi çdo fjalë? Duhet të reflektojmë, kjo na përmirëson”

Të fundit