Salsano tha se Delinda iku fshehurazi, aktorja i përgjigjet: Është barrë e rëndë të bësh zëdhënësin e Topit

Sot, i ftuar në “Rreze dielli”, Salsano dekaroi se Delinda Disha kishte ikur nga “Portokallia” si fshehurazi. Deklaratë kjo që bëri mjaft zhurmë në mediat onlinë.

Mirëpo, Delinda ka vendosur të reagojë përmes një postimi në Instastory, e cila shprehet se është barrë e rëndë për Salsanon të bëjë zëdhënësin e Topit.

Ajo shkruan:

“I dashur Salsano’ për jetën tënde e paske problem të proncohesh, ndërsa për timen ose artistëve të tjerë e paske shumë të lehtë të thuash iku fshehurazi. Unë iki dhe vij sa herë ta shoh të arsyeshme. Më kishte mbaruar kontrata dhe nuk doja ta rinovoja më. Por është barrë e rëndë të bësh zëdhënësin e ‘Top-it’! (Për sqarim)”.