Sara Hoxha tregon si të përballosh xhelozinë e dy fëmijëve ndaj njëri-tjetrit

London Noor vetëm para disa kohësh është bërë me një vëlla të vogël dhe pas kaq kohësh në qendër të vëmendjes, sigurisht që t`i shtohet dhe një anëtar i ri i familjes, nuk është e lehtë për vogëlushin.

Mirëpo mami Sara po bën të pamundurën të balancojë “xhelozinë” e dy djemve të saj për njëri-tjetrin. Sepse më i vogli, Roman, sigurisht që do përkujdesjen e mamit tërë kohës dhe mbase Londoni ka “ndjerë” xhelozi.

Prandaj, Sara ka sqaruar këtë përmes një postimi në Instagram me nje super foto me London ku shkruan:

“Balancimi i kushtimit të vëmendjes mes dy djemve të mi i ka dhënë provat që është sfidë më vete, por dalëngadalë po përshtatemi me idenë e të qenurit një familje me katër anëtarë.”

 

View this post on Instagram

 

balancing my attention between my two sons has proven to be quite a challenge but we are slowly adapting to being a family of four✨

A post shared by Sara Hoxha (@sarahoxhaaa) on