Socialistët në mbështetje të të prekurve nga tërmeti, 60 kryebashkiakë dhurojnë pagën e nëntorit

Grupi Parlamentar Socialist dhe 60 kryetarë të bashkive të vendit kanë vendosur të dhurojnë pagën e muajit nëntor për familjet e prekura nga tërmeti në llogarinë e përcaktuar nga Qeveria për fondin e rindërtimit.

Lajmi bëhet me dije nga kreu i grupit parlamentar, Taulant Balla, i cili thotë se vendimi u mor pas një një mbledhjeje urgjente.