Sot protestë në Sheshin “Skënderbeu” të Prishtinës

Ditën e sotme në orën 11:00 do të mbahen protesta në Prishtinë. Janë ish-ushtarët e pakënaqur të UÇK-së me trajtimin që iu bëhet nga qeveria të cilët do të protestojnë në Sheshin “Skënderbeu” të kryeqytetit.

Në protestë ata do të shpalosin tri kërkesat e tyre: pastrimin e listave të veteranëve, njohjen e statutit të invalidit të gjithë atyre që si pasojë e luftës  vuajnë nga sëmundjet e ndryshme si dhe shkarkimin e Komisionit invalidor aktual.