Alarm për bombë pranë gjykatës në Athinë

Policia e Athinës është alarmuar pas një njoftimi për bombë pranë Gjykatës së Magjistraturës në Athinë.

Një person anonim telefonoi rreth orës 09:50 të së mërkurës në zyrat e zougla.gr dhe paralajmëroi se një mjet shpërthyes do të shpërthente në Gjykatë në orën 11:38.

Gjykata ndodhet në rrugën “Lukeres”. “Nuk është një mashtrim” tha më tej telefonuesi.