Arsyeja pse meshkujt preferojnë më shumë brunet se biondet

1-Brunet janë më misterioze

Sipas sondazheve të shumtë, femrat brune janë më të rezervuara në lidhje me gjërat e tyre. Ato japin më pak informacion te të tjerët. Misteri i tërheq meshkujt!

2-Brunet ecin me bukurinë e tyre, si nata

Nëse biondet bëjnë figurë ditën, e kundërta ndodh me brunet. Ato ndriçojnë me sensualitetin e tyre më shumë natën. Biondet janë pranvera dhe vera, ndërsa brunet janë vjeshta e dimri.

3-Shfaqin më shumë personalitet

Femrat brune përcjellin më shumë personalitet në sytë e meshkujve bukuroshë. Një mashkull tërhiqet nga një femër, e cila rrezaton një karakter të fortë.

4-Burrat i konsiderojnë brunet si nënat më të mira për fëmijët e tyre

Ky  përfundim  del nga një studim i udhëhequr nga Universiteti Augsburg në Minesota, i publikuar në “Journal of Social Psychology”. Mesa duket, për ta brunet janë më të përgjegjshme për familjen.