“Bëj akte nateriale, mish gici për anoreksi…”, memet për Arta Vorpsin dhe Marsida Xhaferllarin “pushtojnë” rrjetin

Që prej ditës së djeshme, kur Arta Vorpsi zgjodhi të anashkalojë presidentin dhe të bëjë betimin në një zyrë noteriale, konkretisht te noteria Miranda Xhemalçe, reagimet dhe interpretimet kanë qenë nga më të ndryshmet.

Por, duke qenë se bëhet fjalë për një rast të padëgjuar më parë, ky akt nuk i ka shpëtuar edhe memeve ironizuese nëpër rrjetet sociale.

I pari ishte zëdhënësi i presidentit, i cili tha se ‘presidenti nuk ndalon askënd që të bëjë betimin edhe në parukeri’.

Një ditë pas betimit te noterja, Arta Vorpsi sqaron pozicionin që mban në Gjykatën Kushtetuese

Më poshtë, ju sjellim disa nga memet dhe statuset ironizuese në rrjetet sociale: