Flash News

Ditari i Opozitës

Meta tregon ndryshimin përmes fotove: Koha për t’u zgjuar që Tirana të marrë frymë përsëri!

Meta tregon ndryshimin përmes fotove: Koha për t’u zgjuar

Një ditë pasi mblodhi strukturat e partisë në Tiranë, Ilir Meta ka treguar përmes fotove se si ka ndryshuar kryeqyteti, ku në sy bien ndërtesat e larta dhe mosekzistenca e hapësirave të gjelbra.

Kryetari i Partisë së Lirisë thotë se është “Koha për t'u zgjuar që Tirana të çlirohet dhe të marrë frymë përsëri!”

Ilir Meta tha një ditë më parë se Tirana ra pre e “makutërisë”, ku hapësirat publike iu dhanë “oligarkaëve” pa kriter.

Të fundit