Flash News

Ditari i Opozitës

Zgjedhjet vendore, PD dorëzon në KQZ listën me anëtarët e KZAZ-ve

Zgjedhjet vendore, PD dorëzon në KQZ listën me anëtarët

Partia Demokratike ka dorëzuar sot në Komisionit Qendror të Zgjedhjeve listën e emrave të anëtarëve të KZAZ-ve.

Lista me emrat e anëtarëve të KZAZ-ve është firmosur nga Flamur Noka.

Anëtarët e KZAZ-ve do të ndahen 2 PS, 2 PD, 1 PSD e Tom Doshit dhe 1 anëtar nga Partia e Lirisë.

Afati për dorëzimin e emrave përfundon të hënën, çka ka sjellë dhe lëvizjet e PD.

Të fundit