Flash News

DITARI POLITIK

Meta: Më 27 prill, zëri pensionistëve do të dëgjohet si kurrë më parë

Meta: Më 27 prill, zëri pensionistëve do të dëgjohet si

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka postuar në profilin e tij të facebook tha se në Konventën Kombëtare të PL që do të mbahet me 27 prill, 800 delegatë dhe rreth 2 mijë të ftuar do të vendosin mes të tjerash edhe për këtë kategori.

Postimi i Metës: 

Sot në shtëpinë e Xha Ramazanit, në Sukth të Durrësit, ku mikpritja tradicionale shqiptare më bëri të ndihem si në shtëpinë time.

Si qindra mijëra pensionistë në mbarë vendin edhe Xha Ramazani mezi e shtyn muajin me pensionin mizerabël, që nuk i del as ushqime dhe jo më për të blerë edhe ilaçet.

Ndaj 800 delegatët dhe 2000 të ftuarit e Konventës Kombëtare të Partisë së Lirisë të 27 Prillit do të marrin vendime historike për mirëqënien e 600 mijë pensionistëve.

Pesë prioritete madhore për 4 milion shqiptarë plus!

Zëri i pensionistëve do të dëgjohet si kurrë më parë më 27 Prill!

Të fundit