Flash News

E-TJERA

173 milionë të infektuar me Covid-19 në të gjithë botën dhe 3.7 mln të vdekur

173 milionë të infektuar me Covid-19 në të gjithë

Që nga shpërthimi i pandemisë e deri në këto momente (6 qershor 2021), numri i të infektuarve me Covid-19 ka kaluar 170 milionë në gjithë botën.

173 milionë të infektuar me Covid-19 në të gjithë

Në të dhënat reale të "Worldmeter"- të cilat përditësohen nga momenti në moment sipas raportimeve të shteteve gjatë gjithë ditës,  shohim se deri tani janë infektuar 173,933,666 persona me Covid-19, teksa numri i rasteve aktive është 13,290,712.

173 milionë të infektuar me Covid-19 në të gjithë

Ndërkohë mbi 3.7 milionë persona kanë humbur jetën me Covid-19. Deri sot, kjo shifër ka shkuar në 3,741,000 të jetëve të humbura nga virusi Covid-19 që prej fillimit të pandemisë. Vetëm sot, janë shënuar 219,757 raste të reja me koronavirus në të gjithë botën.

173 milionë të infektuar me Covid-19 në të gjithë

Të fundit