Flash News

E-TJERA

Këmbimi valutor, me sa shiten e blihen monedhat e huaja sot

Këmbimi valutor, me sa shiten e blihen monedhat e huaja sot

Në tregun e këmbimit valutor sot monedha e euros do blihet me 101.2 lekë dhe do shitet me 102 lekë

Një dollar amerikan do blihet me 94.2 lekë dhe do shitet me 95.2 lekë.

Franga zvicerane do blihet me 103.3 lekë dhe do shitet me 104.3 lekë.

Ndërsa paundi britanik në tregun shqiptar do blihet me 118 lekë dhe do shitet me 119 lekë.

Të fundit