Flash News

E-TJERA

Zjarri në urgjencën e QSUT, prokuroria regjistron procedim penal, asnjë nën hetim

Zjarri në urgjencën e QSUT, prokuroria regjistron procedim penal,

Prokuroria e Tiranës ka regjistruar procedim penal për zjarrin që përfshiu urgjencën e QSUT disa javë më parë.

Sipas njofitmit të prokurorisë, për ngjarjen në fjalë nuk ka asnjë person të marrë nën hetim. 

"Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Juridiksionit të Përgjithshëm Tiranë ka regjistruar procedimin penal 1578, dt.29.02.2024 për veprën penale “Shkatërrimi i pronës me zjarr”, parashikuar nga neni 151 i Kodit Penal.

Ky procedim penal, është regjistruar pa persona në hetim, për të hetuar mbi zjarrin e rënë në katin e parë të Urgjencë së Qendrës Spitalore ‘Nënë Tereza’ në orët e para të mëngjesit të 11.02.2024.

Nga ana e prokurorisë është urdhëruar administrimi i të gjitha provave për të dokumentuar shkakun dhe vlerën e dëmit të shkaktuar, si dhe personat përgjegjës për shkaktimin e dëmit.

Me administrimin e akteve proceduriale dhe akteve të ekspertimit do të konkludohet mbi shkakun e rënies së zjarrit dhe vatrës fillestare", thuhej në njoftim.

Të fundit