Folklor

Kalofer, Bullgari

Disa burrat duke bërë kërcimin tradicional ‘Horo’ në lumin Tundzha, si pjesë e festimeve të Epifanisë. Si traditë, një prift ortodoks lindor hedh një kryq në lumë dhe besohet se ai që e gjen atë do të jetë i shëndetshëm gjatë gjithë vitit.

Foto: Nikolay Doychinov / AFP