Jozefina Topalli ndihet shkëlqyeshëm: të fala nga vila në Razëm

Në një postim të saj më të fundit, në faqen private të facebook-ut, ish –kryetarja e Parlamentit, Jozefina Topalli, edhe pse në një ditë jo fort të bukur, po me temperatura të ulta për sezonin, uron mirëmengjes nga Malet e Veriut, nga Razma, ku duket se ndihet shkëlqyeshëm, mes pyjeve me pisha e ajërit të pastër të maleve. Topalli ka lënë pas krahëve gjithë stresin dhe tollovinë politikë të javëve të fundit për t’iu përkushtuar familjes dhe shëndetit dhe njëherësh, duke promovuar edhe turizimin malor, po aq i rëndësishëm sa edhe turizim tjetër, detar.

Ish-kryetarja e Parlamentit ka një vilë shumë të bukur në Razem.