Ku mund të shihni filmat e nominuar për “Oscars 2020”

A nuk do të ishte mirë nëse dikush do të mbledhte të gjitha filmat e nominuar për ‘Oscars’ në një vend të rregullt, lehtësisht të transmetueshëm? Patjetër që është, por derisa të ndodhë kjo, të gjithë do të jemi të mbërthyer së bashku me listat tona “për të parë” nga platformat e ndryshme të transmetimit. Nëse jeni duke kërkuar që t`i shihni këta filma para mbrëmjes së 9 shkurtit ku do të mbahet dhe ceremonia e “Oscars 2020” – këtu janë se si t`i shihni këta filma.

“Marriage Story”

Ku mund ta shihni: Në “Netflix”
Nominuar për Aktorin më të mirë (Adam Driver), Aktorja më e mirë (Scarlett Johansson), Aktorja më e mirë në rol mbështetës (Laura Dern). Gjithashtu është nominuar dhe në disa çmime të tjera.

“The Irishman”

Ku mund ta shihni: Në “Netflix”
Nominuar për Aktorin më të mirë në rol mbështetës(Al Pacino), Aktorin më të mirë në rol mbështetës (Joe Pesci), Kinematografia më e mirë, Kostumi më i mirë, Regjisori më i mirë, Editimi më i mirë, Filmi më i mirë, Produksioni më i mirë, Efekti vizual më i mirë dhe Filmi më i mirë i përshtatur.

“The Two Popes”

Ku mund ta shihni: Në “Netflix”
Nominuar për Aktorin më të mirë (Jonathan Pryce), Aktori më i mirë në rol mbështetës (Anthony Hopkins) dhe Filmi më i mirë i përshtatur.

“Once Upon A Time…In Hollywood”

Ku mund ta shihni: Në “Amazon” dhe në “iTunes”
Nominuar për Aktorin më të mirë (Leonardo DiCaprio), Aktori më i mirë në rol mbështetës (Brad Pitt), Kinematografia më e mirë, Kostumografia më e mirë, Regjisori më i mirë (Quentin Tarantino), Filmi më i mirë, Editimi më i mirë i zërit, Filmi më i mirë origjinal.

“Joker”

Ku mund ta shihni: Në “Amazon” dhe në “iTunes”
Nominuar për Aktorin më të mirë (Joaquin Phoenix), Kinematografia më e mirë, Kostumografia më e mirë, Regjisori më i mirë (Todd Philips), Filmi më i mirë i edituar, Best Makeup & Hairstyling e shumë nominime të tjera.

“Judy”

Ku mund ta shihni: Në “Amazon” dhe në “iTunes”

“How to Train Your Dragon: The Hidden World”

Ku mund ta shihni: Në “Hulu”, “Amazon” dhe në “iTunes”

“I Lost My Body”

Ku mund ta shihni: Në “Netflix”

“Klaus”

Ku mund ta shihni: Në “Netflix”

“Missing Link”

Ku mund ta shihni: Në “Hulu”, “Amazon” dhe në “iTunes”

“Toy Story 4”

Ku mund ta shihni: Në Amazon” dhe në iTunes”

“American Factory”

Ku mund ta shihni: Në“Netflix”

“The Edge of Democracy”

Ku mund ta shihni: Në“Netflix”

“Honeyland”

Ku mund ta shihni: Në Amazon” dhe në iTunes”

“The Lighthouse”

Ku mund ta shihni: Në Amazon” dhe në iTunes”

“Avengers: Endgame”

Ku mund ta shihni:Në Amazon” dhe në iTunes”

“The Lion King”

Ku mund ta shihni: Në Amazon” dhe nëiTunes”

“Rocketman”

Ku mund ta shihni: Në Amazon” dhe nëiTunes”

“Ad Astra”

Ku mund ta shihni: Në Amazon” dhe nëiTunes”