Ledri flet për përplasjen me Dj Blunt: Nuk e di çfarë problemesh psikike ka ai

Pasi Dj Blunt e ofendoi në rrjetet sociale, Ledri ka folur për herë të parë publikisht për këtë situatë.

Në një intervistë për “Jo vetëm modë”, ai u shpreh se Blunt është një DJ i mirë, por nuk e kupton se çfarë problemesh psikike ka.

“Blunt është një prej DJ të parë dhe më të mirë që unë njoh. Si DJ kam shumë respekt për të dhe për çfarë ka bërë përpara, por tani nuk e di çfarë problemesh psikike ka, unë s’jam psikiatër. Unë me njerëzit mbaj vetëm kujtime të bukura dhe ato kujtime të bukura nuk dua që të mi prishi një fazë e keqe që kanë njerëzit”, ka thënë hapur Ledri.