Flash News

KRYESORE

Maks Velo: Rikonstruksioni i Teatrit mund të bëhet në mënyrë perfekte dhe të jetojë dhe 100 vite të tjera

Maks Velo: Rikonstruksioni i Teatrit mund të bëhet në

Arkitekti Maks Velo, për të disatën herë, është shprehur se rikonstruksioni i godinës së Teatrit Kombëtar mund të bëhet në mënyrë perfekte.

Duke folur në protestën për mbrojtjen e teatrit, Velo bëri një prezantim të strukturës aktuale të godinës së teatrit teksa theksoi se në sajë të një rikonstruksioni Teatri mund të jetojë edhe 100 vite të tjera dhe të jetë teatri më i mirë në Shqipëri.

“Rikonstruksioni mund të bëhet perfekt dhe të shkojë dhe 100 vite të tjera dhe të jetë teatri më i mirë i Shqipërisë sikurse dhe është”, u shpreh ndër të tjerash Velo.

Të fundit