Maradona kundër vajzës së tij: Do i dhuroj të gjitha paratë

Legjenda e Argjentinës, Diego Armando Maradona, ka folur në lidhje me deklaratën vajzës së tij se po e shkatërrojnë.

“Unë nuk po vdes fare. Fle i qetë, sepse po punoj. Unë nuk e di se çfarë ka dashur të thotë Gianinna.

“E di që kur je duke u plakur njerëzit kujdesen më shumë për atë që do të lësh (pasurinë) se sa për atë që po bën. Jam shumë i shëndetshëm dhe po ua them të gjithëve se nuk do të lë asgjë për ta, do t’i dhuroj të gjitha paratë që kam grumbulluar gjithë jetës sime”,- tha Maradona.