Miriami na jep lajmin e mirë: Së shpejti me projekte të reja

Alban Skënderaj dhe Miriam Cani pas pushimeve menduan t’i kthehen intensivisht punës.

Pak ditë më parë Miriami na tregon përmes disa fotove profesionale se së shpejti do të vi me një projekt të ri muzikor.

Ndërkohë që dhe Albani nuk mbetet pas.  Në foton e radhës të publikuar nga Cani tregohet Albani duke punuar në studio. “Në studio bëhet gjithmonë shumë serioz” ky është përshkrimi që i ka bërë fotos këngëtarja e njohur.

Padyshim të dyja këngët do të bëhen hit dhe do të kenë një numër të madh klikimesh.