Në ditëlindjen e Ergi Dinit, e motra publikon bashkëpunimin me vëllanë që nuk jeton më

Ergi Dini sot ka ditëlindjen dhe dhimbja që ka lënë pas tek familja pas aksidentit që i mori jetën është shumë e madhe. Tre vite më parë, Ergi në një aksident me motor rezultoi fatal pasi i mori jetën atij dhe mikut të tij më të mirë.

Tre vite pas ndarjes së tij nga jeta, motra e Ergit, Barbana, ka sjellë bashkëpunimin më të rëndësishëm të jetës së saj.

“Nje kenge e krijuar nga Ergi ku bashkohemi te dy per here te pare dhe te fundit,ne nje dimension tjeter”- shkruan Barbana krahas postimit ku njoftonte dje për këngën.

Sot ajo është publikuar, ndiqeni në linkun më poshtë: