Pas tërmetit, nisin reshjet e para të borës në vend

Këto ditë kanë qenë të tmerrshme për Shqipërinë, ku dhimbja e 51 jetëve të humbura pas tërmetit të fuqishëm të datës 26 nëntor, ende është e freskët. Paslëkundjet ende vazhdojnë, teksa në veri të Shqipërisë kanë nisur reshjet e para të borës.

Në qytetin e Fushë-Arrëzit reshjet janë të dendura dhe aktualisht po bie ende po bie borë dhe erëra të forta.  Po ashtu edhe në Kukës, kanë nisur reshjet e para.

Gjithashtu edhe në Prizren të Kosovës kanë nisur reshtej e para të borës, të cilat kanë mbuluar vendin.

Fushë-Arrëz, Shqipëri

Kukës, Shqipëri

Prizren, Kosovë