Pasi Meghan dhe Harry u larguan nga organizata e tyre, Kate dhe William e riemërojnë

Meghan Markle dhe Princi Harry pasi u larguan nga Pallati Mbretëror, vendosën që të largoheshin dhe nga organizata e bamirësisë “The Royal”.  Pas kësaj, Dukesha dhe Duka e Kembrixhit, Kate Middleton dhe Princi William, vendosën të riemërojnë organizatën e tyre duke e quajtur.

Tashmë do të quhet “Fondacioni mbretëror i Dukës dhe Dukeshës së Kembrixhit”. Të njëjtën gjë kanë bërë dhe Meghan dhe Harry vetëm se ata do e quajnë ” Fondacioni mbretëror i Dukës dhe Dukeshës së Suseksit.”

Markle dhe Harry u shkëputën nga pallati mbretëror disa muaj më parë duke vendosur që të jetojnë në rezidencën e tyre në Frogmore.