Flash News

POLITIKOFF

Finalizohet divorci mes Kim Kardashian dhe Kanye Wes, merret vendimi për fëmijët

Finalizohet divorci mes Kim Kardashian dhe Kanye Wes, merret vendimi për

Kim Kardashian dhe Kanye West finalizuan divorcin e tyre (më në fund). Ata do të kenë kujdestari të përbashkët me "qasje të barabartë" për katër fëmijët e tyre, North 9 vjeç, Saint, 6, Chicago, 4 dhe Psalm 3 vjeç, sipas dokumenteve gjyqësore të marra nga Page Six.

Megjithatë, burime të afërta me Kardashian thanë se Kim do të vazhdojë t'i ketë fëmijët në 80% të kohës, siç e pranoi dhe West më parë në muajin shtator. Marrëveshja thekson gjithashtu se reperi i "Gold Digger" do të duhet t'i paguajë ish-bashkëshortes së tij 200,000 dollarë në muaj si mbështetje për fëmijët.

Ai është gjithashtu përgjegjës për 50% të shpenzimeve arsimore të fëmijëve, siç janë shkollimi i tyre dhe shpenzimet e siguracionit.

Të fundit