Flash News

POLITIKOFF

Foto (që shumica e njerëzve nuk i kanë pare) të yjeve të Hollywood-it nga vitet e tyre të shkollës

Foto (që shumica e njerëzve nuk i kanë pare) të yjeve

Shumica e të famshmëve bënin jetë të zakonshme përpara se talenti i tyre t'i shtynte ata në një jetë në qendër të vëmendjes. Si të tilla, ata gjithashtu kanë fotografi nga periudha kur ishin në shkollë që mund t'ju duken ose jo të sikletshme, por që na japin një vështrim zbavitës se kush ishin ata përpara se të vinte fama.

Më poshtë keni disa foto (nga foto tërheqëse, nuk synojmë të demaskojmë asnjë VIP të Hollywood-it) dhe është e qartë se disa prej tyre nuk kanë ndryshuar.

Tom Cruise

Foto (që shumica e njerëzve nuk i kanë pare) të yjeve

Angelina Jolie

Foto (që shumica e njerëzve nuk i kanë pare) të yjeve

Naomi Watts

Foto (që shumica e njerëzve nuk i kanë pare) të yjeve

Christopher Lloyd

Foto (që shumica e njerëzve nuk i kanë pare) të yjeve

Paris Hilton

Foto (që shumica e njerëzve nuk i kanë pare) të yjeve

Kris Jenner

Foto (që shumica e njerëzve nuk i kanë pare) të yjeve

Pink

Foto (që shumica e njerëzve nuk i kanë pare) të yjeve

Paul Reubens

Foto (që shumica e njerëzve nuk i kanë pare) të yjeve

Claire Danes

Foto (që shumica e njerëzve nuk i kanë pare) të yjeve

Katie Holmes

Foto (që shumica e njerëzve nuk i kanë pare) të yjeve

Sandra Bullock

Foto (që shumica e njerëzve nuk i kanë pare) të yjeve

Brad Pitt

Foto (që shumica e njerëzve nuk i kanë pare) të yjeve

Të fundit