Flash News

POLITIKOFF

Pas pak finalja e Eurovizion, kush do të fitojë sipas sondazheve

Pas pak finalja e Eurovizion, kush do të fitojë sipas sondazheve

Në sondazhin e Wiwiblogs (media e pavarur e fokusuar tek Eurovizion) Chanel e Spanjës është e preferuara e publikut dhe është zgjedhur fituesja e finales së sotme që nis vetëm pas pak.

Për 6 ditë, sondazhi ka qenë aktiv për fituesin e këtij edicioni dhe këngëtarja spanjolle fitoi 3,282 vota - ose rreth 13.4% të të gjitha votave të hedhura.

Në vendin e dytë rënditet Sam Ryder i Mbretërisë së Bashkuar, i cili fitoi 2720 vota - ose 11% e të gjithë atyre që u hodhën.

Në Top 3-shen renditet Cornelia Jakobs nga Suedia me baladën e saj pop-folk "Hold Me Closer".

Pas pak finalja e Eurovizion, kush do të fitojë sipas sondazheve

Pas pak finalja e Eurovizion, kush do të fitojë sipas sondazheve

Pas pak finalja e Eurovizion, kush do të fitojë sipas sondazheve

Pas pak finalja e Eurovizion, kush do të fitojë sipas sondazheve

Të fundit