Flash News

POLITIKOFF

Pasi iu ndalua fjala në rrjetet sociale, njerëzit kërkojnë të fshihet pjesa e Trump në "Home Alone 2"; 'Kevin' i mbështet

Pasi iu ndalua fjala në rrjetet sociale, njerëzit

Ndaj Donald Trump po merren masa të ashpra dhe po "fshihet" gjithandej sikur të mos kishte ekzistuar kurrë. Thuajse çdo platformë online e ka bllokuar presidentin e Shteteve të Bashkuara dhe tani një tjetër kërkesë vjen nga ata që nuk e simpatizojnë.

Pasi Trump-it iu ndalua fjala në rrjetet sociale, njerëzit kanë ngritur një "zhurmë online" për të fshirë pjesët e tij në filmin e njohur "Home Alone 2" (I vetmi në shtëpi 2).

Asokohe një biznesmen shumë i suksesshëm, pjesëmarrja e Trump ishte strategji siç përdoret për shumë filma komercial prania e një figure të rëndësishme në botën e ekranit, biznesit apo politikës.

Kërkesës për të fshirë pjesë e Trumo i është bashkuar dhe vetë aktori protagonist që luan rolin e Kevin, Macaulay Culkin Megjithëse fraza e Donald Trump në film është shumë e shkurtër, kjo nuk ka aspak rëndësi për ta.

Ditari politik

Të fundit