Flash News

POLITIKOFF

Ronela Hajati kujton Eurovizionin dhe çfarë ndodhi pas skualifikimit: Kjo është hera e fundit që flas

Ronela Hajati kujton Eurovizionin dhe çfarë ndodhi pas

Përmes një postimi në Twitter, Ronela Hajati ka bërë një reagim të gjatë për eksperiencën e saj në Eurovizion, çfarë ndodhi pas skualifikimit të Shqipërisë dhe se sa e ka shijuar vetë ajo.

Ronela thotë se kjo është hera e fundit që flet për këtë temë dhe tregon sesa shumë i do fansat dhe mbështetësit e këngës.

Reagimi i plotë:

Ok... kjo është gjëja e fundit që flas për Eurovizionin. Ishte një nga eksperiencat më të bukura në jetën time. Pasi nuk u kualifikuam, vrapova te balerinët e mi, u përqafuam dhe dolëm për të kërcyer. Kam takuar njerëz të mrekullueshëm, artistë që i dua shumë! Dhe për fansat e mi:

Unë e dua sjelljen e njerëzishme dhe kemi ardhur në këtë botë për ta bërë jetën më të bukur! Ju lutemi ndaloni përhapjen e urrejtjes, negativitetit në komente. Muzika është krijuar për t'i bërë njerëzit të dashurohen, të kërcejnë dhe të harrojnë problemet e tyre! Njerëzit kërcenin me Sekretin, me inskenim të mirë apo jo dhe këtë ëndërroja dhe më gjerë.

Të gjithë dhanë gjithçka! Artistë të mrekullueshëm, njerëz të mrekullueshëm. Kam qarë aq shumë kur kjo mbaroi sepse me të vërtetë ndihem ende nostalgjike! Në fund të fundit, jeta vazhdon! Dhe gjithçka që mora nga e gjithë kjo ishte dashuria! Pra, faleminderit nga thellësia e zemrës sime! Nuk do të pendohem kurrë!

Të fundit