Flash News

POLITIKOFF

Tani nuk do të mund t`ju shohin më nëse jeni onlinë në WhatsApp

Tani nuk do të mund t`ju shohin më nëse jeni onlinë në

Më në fund,  një nga aplikacionet më të përdorur për komunikim, nga WhatsApp ka një lajm të mirë për përdoruesit.

Tani nuk do të mund t`ju shohin më nëse jeni onlinë në

Nuk është nevoja të fshiheni ose të gjeni opsionin për të “zhdukur gjurmët”, sepse  WhatsApp po punon për të ofruar mundësinë për të fshehur statusin “online”. Të gjithë përdoruesit do të kenë mundësinë të fshehin statusin e tyre dhe të mos jenë të detyruar t'u përgjigjen atyre që shohin kur janë online.

Tani nuk do të mund t`ju shohin më nëse jeni onlinë në

Sipas WABetaInfo, veçoria e re e statusit “online” do t'ju mundësojë të lejoni njerëzit që dëshironi t'jua shikojnë statusin dhe të bllokoni nga ky opsion ata që nuk doni ta shikojnë statusin tuaj në kohë reale. Njësoj siç edhe me “last seen”, pra herën e fundit që keni hyrë në aplikacion. Të gjitha këto ndryshime po bëhen për hir të ruajtjes dhe mbrojtjes së privatësisë. Të gjithë kanë të drejtë të mos përgjigjen atëherë kur nuk duan.

Të fundit