Qeveria e Maqedonisë mbledhje të përbashkët me atë të Serbisë

Qeveria e Maqedonisë pritet të zhvillojë mbledhjen e tretë të përbashkët me të Serbisë. Mbledhja është parashikuar të mbahet më 21 mars 2018 në Nish të Serbisë.

Kryetarët e qeverive, Zoran Zaev dhe Ana Bërnabiq në Nish do të kenë një takim “kokë më kokë”, ndërsa në të njëjtën kohë ministrat në qeveritë e të dy vendeve do të mbajnë takime bilaterale me ekipet e tyre, raporton Alsat M.

Mbledhja e përbashkët i qeverive të Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Serbisë do të mbahet menjëherë pas takimeve të kryeministrave dhe ministrave.