KRYESORE

Shkolla 9-vjeçare në Bulqizë preket nga COVID, 5 mësues dhe drejtori rezultojnë pozitivë

Shkolla 9-vjeçare në Bulqizë preket nga COVID, 5 mësues

Një shkollë 9-vjeçare në Bulqizë është prekur nga COVID-19, ku kanë rezultuar pozitivë 5 mësues dhe drejtori i shkollës.

Bëhet fjalë për shkollën “Shefqet Tanci, ku pavarësisht situatës, në këtë shkollë mësimi vazhdohet normalisht.

Sipas ministrisë së Shëndetësisë në qarkun e Dibrës deri tani janë pozitiv me covid 96 raste.

Mësohet se në këtë qark ka persona që e bëjnë tamponin në spitalet private dhe nuk tregojnë që janë të prekur nga Covid 19 duke vazhduar të punojnë në institucione shtetërore.

Ditari politik

Të fundit