Si më kërcënoi Rama më 18 shkurt, Meta lexon mesazhet: Nuk do gjesh gjurmë LSI-e pasi të mbarosh mandatin. Basha nuk do jetë më kryetar partie

Kryetari i Kuvendit Ilir Meta dhe Kryeministri Edi Rama, gjate nje seance parlamentare, ku eshte miratuar projektligji Per regjistrimin, klasifikimin, menyren e perdorimit dhe kontrollin te mjeteve lundruese me motor me tonazh nen 20 NT.

Presidenti Ilir Meta, në konferencen e sotme per shtyp lexoi disa mesazhe që kishte shkëmbyer me Kryeministrin Rama në datën 18 shkurt.

Presidenti tha se Rama i ka shkruar në mesazh që Basha s’do jetë më kryetar partie pas zgjedhjeve vendore, ndërsa Meta nuk do gjejë më gjurmë LSI-je pasi të mbarojë mandatin.

“Nuk e kam zakon por do i nxjerrim mesazhet. Më 18 shkurt me shkruan Rama: Lulit i kam shkruar në fund të 2017 se pas zgjedhjeve lokale nuk do jetë kryetar partie, ndërsa ty po të shkruaj se pasi të mbarosh mandatin si President nuk do gjesh më gjurmë LSI.”-u shpreh Meta.