Si të zgjidhni prerjen e duhur sipas formës së fytyrës që keni

Para se berberi të kaloni gërshërët e berberit në flokët tuaja, duhet të dini se cilat stile i përshtaten më mirë formës së fytyrës tuaj.

Edhe pse duket e lehtë ndonjëherë për meshkujt, prerja e flokëve është më e  ndërlikuar. Duhet gjetur një stil që ju bën të dukeni bukur, i freskët dhe rinor. Por si mund të zgjidhni modelin e duhur?

Sipas formës së fytyrës që keni!

Më poshtë keni disa ide se si të zgjidhni modelin e flokëve sipas formës së fytyrës që keni ju:

Prerje flokësh për fytyrë ovale

Modele flokësh për fytyrë katrore

Prerje flokësh për fytyrat drejtkëndëshe

Prerje flokësh për fytyrat e rrumbullakëta

Prerje flokësh për fytyrë në formë diamanti

Prerje flokësh për fytyrat në formë zemre

Prerje flokësh për fytyrat trekëndëshe