Flash News

KRYESORE

Si vetëm, si bashkë, jemi sërish vetëm

Si vetëm, si bashkë, jemi sërish vetëm

Një artist hollandez ka bërë një skulpturë tepër ‘moderne’ dhe e ka vendosur atë në një prej rrugëve të Amsterdamit.

Skulptura paraqet tre veta në një stol. Në njërën anë të stolit është një vajzë që po rri vetëm, ndërsa në anën tjetër janë një djalë e një vajzë. Ajo që i bashkon ata është fakti se të tre nuk e kanë mendjen as tek ambjenti dhe as tek njëri-tjetri, por tek celulari.

Artisti e ka quajtur skulpturën e tij ‘Varësia’, duke përcjellë një mesazh për atë që njihet edhe si varësia më e madhe e shekullit, ajo nga telefonat celularë.

Të fundit