Tendencat e vjeshtë/dimër 2020, çfarë duhet të dini

Shfaqjet e modës filluan të anuloheshin që në shkurt, pak para bllokimit të thuajse gjithë botës për shkak të pandemisë globale të koronavirusit. Jo vetëm bota e modës por çdo industri është goditur rëndë nga pandemia dhe mënyra se si vishemi ka ndryshuat ndjeshëm.

Por gjithsesi, kjo nuk i ndalon shtëpitë e modës të mos jenë kreativë në koleksionet e tyre të reja.

Më poshtë shihni përmes fotove se çfarë tendencash pritet të bëjnë “namin” në vjeshtë-dimër 2020. Fotot nga “Who what to wear”:

JW Anderson Fall Winter 2020 Images Courtesy of JW Anderson