Flash News

KRYESORE

Tentativa për qëllimin e Ramës me këpucë, Berisha: Nderime për qytetarin guximtar!

Tentativa për qëllimin e Ramës me këpucë, Berisha:

Kryeministri Rama u përballë më një grup qytetarësh teksa ishte në Spitalin Ushtarak për të vizituar një efektive të plagosur.

Njëri nga qytetarët tentoi ta qëllonte me këpucë, veprim i cili u përshëndet nga ish-kryeministri Sali Berisha. “Kjo eshte kepuca, qe si mjet antiracists i mosbindjes civile iu hodh ne surrat Edvin Kristaq Urrejtjes dhe beri sot historine. Nderim qytetarit guximtar!”, ka theksuar ai.

Banorët e ‘Unazës së Re’, protestojnë prej 18 ditësh, pasi janë të pakënaqur me çmimet e kompensimit të shtëpive të tyre.

Të fundit