KRYESORE

"Trupi turpit", fansat kundër Jason Momoa-s

Fansat e Jason Momoa-s që ka luajtur rolin e Khal Drogos dhe Aquamen. Aktori amerikan njihet për  muskujt e tij dhe trupin perfekt që ka. Mirëpo së fundmi ai trup është "zhdukur". Fansat po përpiqen të turpërojnë Jason Mamoa-n duke qenë se nuk i ka më absat e tij. Roli i tij në Aquamen (ku ishte thuajse tërë kohës i zhveshur) kërkonte një trup perfekt dhe aktori kishte mundësinë të shfaqte më të mirën e punës së tij. Por duke qenë se për momentin nuk po merret me ndonjë projekt, Jason i ka lejuar vetes të pushojë në kuptimin e parë të kësaj fjale. Ndaj absat nuk janë më. Aktori ka filluar të lëshojë dhe bark dhe kjo nuk u ka pëlqyer aspak fansave të cilët komentojnë: "O zot çfarë ndodhi me absat?" "Keni harruar të photoshop-oni absat e tij apo çfarë?"

Ditari politik

Të fundit