Vanity fair

Pragë, Republika Çeke

Spektatorët në vaska dëgjojnë këngëtarët e operas Adam Plachetka dhe Eva Kyvalova duke performuar Don Zhuanin e Mozartit, në çatinë e Lucerna Palace.

Foto: Michal Čížek/AFP/Getty Images