Video/ Juncker sërish i dehur? Pyet Ramën: Në prill mbahen zgjedhjet në Shqipëri

Presidenti i KE, dhe Jean Claude Juncker u shfaq i çorientuar në konferencën për shtyp me kryeministrin Edi Rama. Në një moment, ai pyeti Ramen se “kur mbahen zgjedhjet në Shqipëri….në fund të prillit?”. Kryeministri ndërhyri menjëherë duke i thënë me zë të ulët së  “zgjedhjet mbahen në qershor”, e cila u degjua nga gazetaret e pranishem ne salle.

Biseda:

Juncker: Do të mbahen zgjedhjet në Shqipëri, në fund të muajit…prill?

Rama: Qershor.

Juncker: Po, domethënë, janë në muajin e fundit pas muajit të fundit…

(Gazetarët qeshin)

Juncker: Ah, po qershor, këto zgjedhje duhet të mbahen, dhe shqiptarët duhet të votojnë.