Yjet e Hollywood-it në hapat e para të karrierës së tyre

Janë ndër personazhet më të ndjekur e të pëlqyer për publikun. Shkëlqejnë në daljet e tyre publike, në projektet në të cilat angazhohen dhe gjithë sytë janë mbi ta kur parakalojnë në tapete të kuqe të eventeve të ndryshme me rëndësi të madhe botërore.

Por si kanë qenë yjet e Hollywood-it në hapat e tyre të para të karrierës. Disa kanë qenë më të bukur, e disa të tjerë janë “rregulluar” rrugës.

I hedhim një sy: