Flash News

KRYESORE

Zaev: Një pederast nuk rrëzon dot qeverinë time

Zaev: Një pederast nuk rrëzon dot qeverinë time

Zoran Zaev, kryeministri i Maqedonisë së Veriut ka folur përsëri në lidhje me skandali korruptiv rastin “Reket”.

Në një deklaratë për mediat, duke iu përgjigjur gazetarëve, Zaev  u shpreh se nuk do të lejojë që disa kriminelë, një gazetar, dhe duke i kërkuar falje komunitetit LGBT , një pederast, të rrëzojnë qeverinë e tij nga pushteti.

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut theksoi se ai mbështetë drejtësinë dhe se të gjithë do të mbajnë përgjegjësit për veprimet e tyre.

https://www.youtube.com/watch?v=mtEhfBxgXvc

Ditari politik

Të fundit