KRYESORE

Zbardhen emrat e 25 kandidatëve për 12 vendet në KQZ-në e re

Janë zbardhur emrat e kandidatëve për anëtarë të Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve.

Deri tani kanë aplikuar 25 persona për 12 vende vakante, ndërkohë që procesi i aplikimit përfundon pas dy ditësh, më 18 shtator.

Për komisioner mësohet se kanë aplikuar gjashtë kandidatë, ndërsa për zëvendëskryekomisioner kanë aplikuar dy kandidatë.

Lista me emrat e kandidatëve:

Irsa Rusi, komisionere dhe Komisioni Rregullator

Agim Paskali Komisioni Rregullator dhe KAS

Halil Hyseni-Komisioner

Hysen Osmanaj-Komisioner, zv.komisioner, komisioni Rregullator- KAS

Ledio Braho – KAS

Lefterie Lleshi- Komisioner, Komisioni Rregullator, KAS

Odeta Berberi – Komisioni Rregullator

Arens Cela – Komisioni Rregullator, KAS

Anjeza Dajzmaili – Komisioni Rregullator

Spiro Maliqi – Komisioni Rregullator, KAS

Naim Mecalla – Komisioni Rregullator

Redinela Beqiraj- KAS

Durim Grabova – Komisioni Rregullator, KAS

Farie Osmani – KAS

Arben Xhiku – Komisioner, zv.komisioner dhe Komisioni Rregullator

Theodhori Sollaku – Komisioni Rregullator, KAS

Përparim Shullazi

Eldrina Karafili – KAS

Lealba Pelingu

Akil Mustafa – komisioner, zv.komisioner, Komisioni Rregullator

Arben Isaraj – KAS

Odeta Seferaj

Lindita Tako – Komisioni Rregullator, KAS

Kamerion Salillari

Ardian Myslimaj

Të fundit