Flash News

Bota

“Bëri një përpjekje sistematike”, Putin: Perëndimi dështoi për ta çuar ekonominë ruse në kolaps

“Bëri një përpjekje sistematike”, Putin:

Vladimir Putin është shprehur se Perëndimi nuk arriti që të çojë ekonominë në kolaps edhe pas gjithë presioneve ndaj Moskës.

Presidenti i Rusisë tha se përpjekjet sistematike për ta shkatërruar ekonominë e vendit të tij do të dështojnë, megjithatë u shpreh se ende nuk ka vend për siguri.

“Perëndimi nuk arriti ta çojë ekonominë ruse në pikën e kolapsit, por nuk ka vend për vetëkënaqësi. Ju e dini se Perëndimi kolektiv bëri një përpjekje sistematike për të shkatërruar ekonominë tonë. Nuk funksionoi dhe nuk do të funksionojë", tha sot presidenti rus në një takim të zgjeruar të bordit të Ministrisë së Punëve të Brendshme ruse.

 

Të fundit