Flash News

Bota

Deklarata e fortë e aktivistit: Alexei Navalny u vra me një grusht në zemër

Deklarata e fortë e aktivistit: Alexei Navalny u vra me një grusht

Alexei Navalny mund të jetë vrarë nga një grusht në zemër, një teknikë e mësuar dikur nga agjentët e shërbimit sekret sovjetik.

Vladimir Osechkin, themeluesi i grupit të të drejtave të njeriut Gulag.net, i cili është i informuar nga një rrjet i gjerë i të burgosurve dhe zyrtarëve rusë, i tha The Times se ai besonte se autoritetet ruse e mbanin Navalny në të ftohtë përpara se ta ekzekutonin me një grusht.

Aktivisti citoi si provë komentet e një burimi që punonte në qendrën e paraburgimit të Rrethit Arktik ku vdiq Navalny, i cili tha se kishte mavijosje në trupin e tij kur ai vdiq, në përputhje me teknikën.

 

Të fundit