Flash News

Bota

Donald Trump: Biden mund të hyjë në Shtëpinë e Bardhë, vetëm nëse provon që votat nuk janë vjedhur

Donald Trump: Biden mund të hyjë në Shtëpinë e

Presidenti aktual i SHBA-ve, Donald Trump tha se Joe Biden që doli fitues në zgjedhjet e 3 nëntorit, do të hyjnë në Shtëpinë e Bardhë vetëm nëse provon që nuk ka bërë manipulim votash.

Në një postim në Twitter Trump shkruan se, "Biden mund të hyjë në Shtëpinë e Bardhë si President vetëm nëse mund të provojë se “80,000,000 votat” e tij qesharake nuk ishin marrë në mënyrë mashtruese ose ilegale. Kur të shihni se çfarë ndodhi në Detroit, Atlanta, Filadelfia dhe Milwaukee, mashtrim masiv i votuesve, ai ka një problem të madh të pazgjidhshëm!"

 

Donald Trump: Biden mund të hyjë në Shtëpinë e

Ditari politik

Të fundit