Flash News

Bota

Erdogan: Në disa vende evropiane islamofobia dhe armiqësia ndaj muslimanëve mbrohet në nivel presidenti

Erdogan: Në disa vende evropiane islamofobia dhe armiqësia ndaj

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, ka deklaruar se "muslimanët po përballen me një fushatë linçimi dhe urrejtjeje që kryhej para Luftës së Dytë Botërore kundër hebrenjve në Evropë", raporton Anadolu Agency.

"Në disa vende evropiane islamofobia dhe armiqësia ndaj muslimanëve është shndërruar në një politikë që mbrohet në nivel presidenti", tha presidenti Erdogan gjatë një takimi virtual të Komitetit të Përhershëm për Ekonominë dhe Bashkëpunimin Komercial (COMCEC) të Organizatës së Bashkëpunimit Islamik (OIC).

 

Ditari politik

Të fundit