Flash News

Bota

Ish e dashura e McGonigal: Ai vijon të pastrojë para duke shkelur sanksionet e SHBA-ve

Ish e dashura e McGonigal: Ai vijon të pastrojë para duke shkelur

Allison Guerriero, ish e dashura e ish-agjentit të FBI Charles McGonigal, ka deklaruar se ai vijon të pastrojë para.

Në një postim në platformën “X”, Guerriero  shkruan se McGonigal po shkel sanksionet e SHBA-ve.

“Besoj se Charles McGonigal është ende duke pastruar para dhe duke shkelur sanksionet kundër Shteteve të Bashkuara dhe shpresoj se jam gabim, por dyshoj se jam”, shkruan Guerriero.

Disa ditë më parë, Guerriero është thirrur në seancë gjyqësore nga gruaja e McGonigal, pas deklaratave që ajo bëri për pastrim parash të ish-agjentit të FBI.

“Unë do të trajtoj çështjet në lidhje me korrupsionin e FBI-së në një seancë gjyqësore të premten me urdhër të gruas së një krimineli të dënuar dhe agjentit special në pension të ngarkuar me kundërzbulimin, gruas së Charles McGonigal, Pamela. Ajo paraqiti një peticion 123 për disa marrëzi të trashë për paratë e tyre, të cilat unë i postova në internet”, shkruan Guerriero.

Të fundit